Taros Kami

NINGBO SAJOO pindah CO., LTD.

alamat

Dongyang Desa, Shiqi Street, Haishu District, Ningbo, Zhejiang, Cina

telepon

Jualan: +86/574/8825 8660 

 

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Saptu,  Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?