Rreth Nesh

NingBo Sajoo Switch Co., Ltd.e specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e të gjitha llojeve të çelësave të lëvizshëm, ndërprerësit të papërshkueshëm nga uji, çelësit të butonave, mikroçelësit, çelësit me rrëshqitje, prizës AC, stafetës shumëfunksionale dhe aksesorëve të tjerë elektronikë. Kompania ka kaluar certifikimin ndërkombëtar të sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO 9001, prodhimi dhe prodhimi në përputhje të rreptë me ENEC, TUV, UL, cUL, CQC, KC, CE dhe organizma të tjerë certifikues ndërkombëtarë dhe standardet mjedisore të Bashkimit Evropian ROHS, produktet në 100% test dhe përballojnë testin e tensionit, për të siguruar jetën e shërbimit dhe sigurinë të çdo produkti.SAJOO është një nga fabrikat e pakta në industri me laborator standard UL61058, me pajisje eksperimentale të avancuara dhe të plota. Aktualisht, shumë produkte kanë marrë certifikimin e parë standard UL61058 në industri dhe bashkëpunojnë rregullisht me personelin e UL për të inspektuar fabrikën.Ningbo Sajoo Switch Co., Ltd. i përmbahet gjithmonë konceptit "cilësia e parë, menaxhimi i integritetit", krijon një imazh të mirë të korporatës, në industri gëzojnë një reputacion më të lartë.