Lajme

 • Si të trajtoni raportin e testit UL588 të certifikimit të Amazon UL për string lights_test_产品_Seller

  Përcaktuar nga rezultatet shumëdimensionale të cilësisë së përmbajtjes, komenteve ndërvepruese, ndarjes dhe shpërndarjes, performanca në nivel medalje () përfaqëson performancën e saj gjithëpërfshirëse në platformë.Produktet elektronike, si një kategori produktesh më të njohura në platformën Amazon, kanë tërhequr...
  Lexo më shumë
 • Historia e zhvillimit të ndërprerësit

  Historia e zhvillimit të ndërprerësit

  Rreth vitit 1880, Edison shpiku mbajtësin dhe çelësin e llambës, duke krijuar historinë e prodhimit të çelsave dhe prizave.Më pas, inxhinieri gjerman elektrik Augusta Lausi (ROS. Gusht) propozoi më tej konceptin e çelsave elektrikë, prizat e ndërprerësve të hershëm Prodhuesit janë kryesisht ...
  Lexo më shumë
 • Lajme nga industria

  Lajme nga industria

  Switch fole markë nuk duan të zgjedhin gabim, shikoni në këto dy pika kryesore!Ndarja e prizës si makineri industriale, pajisje mjekësore, elektroshtëpiake, pajisje kuzhine dhe pajisje të tjera të nevojshme moderne, në dukje harabeli është i vogël, por në fakt është përdorimi i procesit të detajit...
  Lexo më shumë