Вести

 • Како да се справите со извештајот од тестот UL588 на сертификацијата на Amazon UL за жици_test_产品_Seller

  Утврдени од повеќедимензионалните резултати за квалитет на содржината, интерактивните коментари, споделувањето и ширењето, изведбата на ниво на медали () ги претставува нејзините сеопфатни перформанси на платформата.Електронските производи, како попопуларна категорија производи на платформата Амазон, привлекоа т...
  Прочитај повеќе
 • Префрли историја на развој

  Префрли историја на развој

  Околу 1880 година, Едисон го измислил држачот и прекинувачот за светилки, создавајќи историја на производство на прекинувачи и приклучници.Последователно, германскиот електроинженер Аугуста Лауси (ROS. August) дополнително го предложи концептот на електрични прекинувачи, приклучоци за раните прекинувачи Производителите главно се ...
  Прочитај повеќе
 • Вести од индустријата

  Вести од индустријата

  Прекинувач штекер бренд не сакаат да изберат погрешно, погледнете во овие две клучни точки!Прекинувач штекер како индустриски машини, медицинска опрема, апарати за домаќинство, кујнски апарати и друга модерна опрема потреби, навидум врабец е мал, но всушност е употребата на процесот на детали...
  Прочитај повеќе