За нас

NingBo Sajoo Switch Co., Ltd.специјализирана за истражување и развој, производство и продажба на сите видови преклопни прекинувачи, водоотпорен прекинувач, прекинувач со копчиња, микро прекинувач, лизгачки прекинувач, приклучок за наизменична струја, мултифункционално реле и други електронски додатоци. производство и производство во строга согласност со ENEC, TUV, UL, cUL, CQC, KC, CE и други меѓународни сертификациски тела и еколошките стандарди на Европската унија ROHS, производи до 100% тест и издржат напонски тест, за да се обезбеди работниот век и безбедноста на секој производ.SAJOO е една од ретките фабрики во индустријата со стандардна лабораторија UL61058, со напредна и комплетна експериментална опрема. Во моментов, многу производи го добија првиот стандард UL61058 сертификат во индустријата и редовно соработуваат со персоналот на UL за да ја проверат фабриката.Ningbo Sajoo Switch Co., Ltd. секогаш се придржуваат до концептот „на прво место за квалитет, управување со интегритетот“, воспоставуваат добар корпоративен имиџ, во индустријата уживаат поголема репутација.